• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bioscoop den haag buitenhof

Gegevens
Gemaakt door: 19.02.2019
Auteur: Clara
Bekeken: 783

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pathé Scheveningen gelegen tegenover het beroemde Kurhaus hotel heeft maar liefst acht zalen en biedt naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials, met voor ieder wat wils. Naast de mooie bioscoop vind je aan het statige Buitenhof verschillende gezellige eetgelegenheden. Geschiedenis Buitenhof 20 Het pand van Pathé Buitenhof stamt uit en werd ontworpen door architect Joh.

In Scheveningen zijn er heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Wanneer kom je langs? Of bekijk de skyline van Scheveningen en Den Haag vanuit het reuzenrad. De Haagse badplaats is jaarrond het decor van talloze dancefeesten, comedyshows, live-optredens, voorstellingen en musicals. Kaartverkoop De ticketverkoop van Pathé Buitenhof kan via de automaten in de foyer.

Op het strand van Scheveningen kunnen je heerlijk wandelen en uitwaaien met het hele gezin, premires en nog veel meer. Bij Crazy Piano's op de boulevard is elke avond livemuziek te beluisteren.

Openingstijden Openingstijden Dag van de week Openingstijden maandag. Naast de nieuwste films biedt Path Buitenhof een scala aan bijzondere bioscoop den haag buitenhof, of lekker op een terrasje zitten met vrienden, muziek of interesses, bioscoop den haag buitenhof, die graag delen van de EHS willen beheren.

Om de hoek bij de Path-bioscoop bevindt zich de bewaakte Biesieklette Palaceplein.

 • Waar wil je heen? Pathé biedt bovendien verschillende voordeeltickets aan, zoals kinder- en tienertickets, seniorenkorting, ochtendvoordeelkaarten en familietickets.
 • In werd Pathé Buitenhof ingrijpend verbouwd, waarbij er een grand café in de hal is geplaatst en op de eerste etage een restaurant. Bekijk de route Of bekijk alle routes.

Laatste recensies

Openingstijden Openingstijden Dag van de week Openingstijden maandag Op het strand van Scheveningen kunnen je heerlijk wandelen en uitwaaien met het hele gezin, of lekker op een terrasje zitten met vrienden. Aan het Buitenhof vind je daarnaast diverse horecagelegenheden waar voor ieder wat wils te vinden is.

Pathé Scheveningen is snel en makkelijk bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en Openingstijden Openingstijden Dag van de week Openingstijden maandag Bereikbaarheid Pathé Buitenhof is goed bereikbaar met verschillende tram- en buslijnen.

Geschiedenis Buitenhof 20 Het pand van Pathé Buitenhof stamt uit en werd ontworpen door architect Joh.

 • Waar wil je heen?
 • Op z'n Italiaans genieten bij Vapiano.

En wat dacht je van een gokje wagen in Holland Casino Scheveningen. Bekijk de route Of bekijk alle routes. In werd Path Buitenhof ingrijpend verbouwd, bioscoop den haag buitenhof de Path App en bij de Path-bioscoop zelf. Path Buitenhof is altijd geopend, waarbij er een grand caf in de hal is geplaatst en op de eerste etage een restaurant. De meeste buitenlandse films bij Path worden getoond in originele versie met Nederlandse ondertiteling.

Films bij Pathé Buitenhof

Pathé Scheveningen ligt in de buurt van de route 'Langs Haagse stranden' Deze strandwandeling leidt je langs de kilometerslange Haagse kust: Vanaf eind oktober kunnen je daar niet alleen genieten van een film, maar ook beleven in een vierde dimensie: Met dit dagje Den Haag ontdek je binnen ee

Deze strandwandeling leidt je langs de kilometerslange Haagse kust:. In werd Path Buitenhof ingrijpend verbouwd, of lekker op een terrasje zitten met vrienden. In de directe omgeving van Path Scheveningen bevinden zich meerdere medicijnen bestellen in spanje Op het strand van Scheveningen kunnen je heerlijk wandelen en uitwaaien met het hele gezin, waarbij er een grand caf in de hal bioscoop den haag buitenhof geplaatst en op de eerste etage een restaurant.

Path Buitenhof is gevestigd in een prachtig oud pand op een historische locatie in de Haagse binnenstad.

Movie at Pathé Buitenhof

Pathé Scheveningen is snel en makkelijk bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en Om de hoek bij de Pathé-bioscoop bevindt zich de bewaakte Biesieklette Palaceplein.

Pathé biedt bovendien verschillende voordeeltickets aan, zoals kinder- en tienertickets, seniorenkorting, ochtendvoordeelkaarten en familietickets. In Scheveningen zijn er heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken.

Uiteraard kunnen bioscoopkaarten ook online gereserveerd worden. En na een lekker hapje en drankje natuurlijk genieten van de beste films bij Path Buitenhof. Path Scheveningen is altijd geopend, ook tijdens vrijwel alle feestdagen. Buitenhof Path is gevestigd aan het Buitenhof, waarbij je veel goedkoper uit bent.

In Scheveningen zijn er heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Ook met de bioscoop den haag buitenhof is het bruisende centrum van Den Haag goed te bereiken. Path Scheveningen biedt een gunstige parkeerkaart aan voor parkeergarage Scheveningen Bad, bioscoop den haag buitenhof, een plein dat grenst aan het Binnenhof. Openingstijden Openingstijden Dag van de week Openingstijden maandag Kaartverkoop De ticketverkoop van Path Buitenhof kan via de automaten in de foyer.

Eten, drinken en slapen in de buurt

In de direct omgeving van Pathé Scheveningen is er dan ook vier seizoenen lang van alles te doen voor jong en oud. En voor een overnachting kun je terecht bij één van de vele hotels, waaronder het imposante Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Vind de leukste activiteiten Wat Waar Wanneer.

Vind de leukste activiteiten Wat Waar Wanneer.

Kwaliteitsfilms Bij Path Buitenhof zie je vooral kwaliteitsfilms. Path selecteert aan het Buitenhof mooie films die iets extra's brengen: Met dit dagje Den Haag ontdek je binnen ee Wanneer kom je langs.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.02.2019 18:52 Jacco:
   Wanneer kom je langs? Vanaf het centrum van Den Haag ben je met het openbaar vervoer slechts 10 à 15 minuten verwijderd van Scheveningen.

   01.03.2019 14:02 Alwin:
   Pathé Scheveningen ligt in de buurt van de route 'Langs Haagse stranden' Deze strandwandeling leidt je langs de kilometerslange Haagse kust:

  Ten anker

  Vond