• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Afbeelding zwart wit maken

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2019
Auteur: Semra
Bekeken: 642

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hetzelfde optiescherm als hierboven beschreven wordt geopend In het venster Eigenschappen Properties , en ook hier sleep je de Verzadiging naar Als u een tekstkader hebt geselecteerd, klikt u op het vak Container  of het vak Tekst  om de kleur van de vulling of de tekst in het kader te wijzigen.

Met de Kleurkiezer in een nieuw staal:

Als u de kenmerken ook op andere objecten wilt toepassen, klikt u met het geladen pipet op de objecten. Is van toepassing op: De stalen van de geselecteerde pagina-items of de illustratie worden toegevoegd aan de gemaakte kleurgroep. Stel de schuifregelaar Tint in, die standaard wordt weergegeven wanneer het object een staal uit het deelvenster Stalen gebruikt.

Mocht je dit voor het eerst doen, dan krijg je waarschijnlijk een melding dat alle kleur verwijderd wordt, en niet meer kan worden terug gehaald. Als u de afbeelding wilt selecteren, klikt u met de Inhoudgrijper of gebruikt u de tool Direct selecteren.

Kleurgroepen toevoegen en beheren, afbeelding zwart wit maken. Voor een pad of kader gebruikt u naar keuze de tool Selecteren  of de tool Direct selecteren. In dat geval moet de onderste laag dekkend zijn. Hiervoor is de laatste manier in het leven geroepen.

Geef waarden op in de tekstvakken.

Je foto direct in het menu zwart wit maken

Verplaats uw muis om de gebieden te zien die automatisch worden gemarkeerd door InDesign en waarvan u een kleurthema kunt maken. Nieuw staal - Hexadecimale waarde. De Fotograficus Jij bent mooi! Als u een tekstkader hebt geselecteerd, klikt u op het vak Container  of het vak Tekst  om de kleur van de vulling of de tekst in het kader te wijzigen.

Kleurgroepen toevoegen en beheren.

Onthoud echter dat bij deze methode aanpassingen rechtstreeks worden aangebracht op de afbeeldingslaag en dat informatie over afbeeldingen wordt verwijderd. Kleurgroepen van een project in Illustrator laden! Sleep naar links of rechts om de schuifregelaar voor kleuren voor de overheersende kleur op die locatie te verschuiven, zodat de kleur donkerder of lichter wordt in de afbeelding. Kleurgroepen toevoegen en beheren. Dubbelklik op de tool Afbeelding zwart wit maken in de toolset, afbeelding zwart wit maken.

Klik op het kleurstaal om de Sarah armstrong jones artist te openen en de kleur precies af te stemmen. Een foto zwart wit maken in Photoshop CS6.

Voer een van de volgende handelingen uit:.

Kleur toepassen

Het tweede nadeel is dat de manier waarop Photoshop de afbeelding zwart-wit maakt niet in te stellen is. En omdat het een aparte laag is, is ook hier weer de mogelijkheid om je laag zichtbaar of niet zichtbaar te maken, te bewerken, een masker te geven ed.

Als een kenmerk niet in het dialoogvenster Opties pipet staat, kan dit niet worden gekopieerd met de tool Pipet. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voor een pad of kader gebruikt u naar keuze de tool Selecteren  of de tool Direct selecteren. Houd Shift ingedrukt en klik in het venster Nieuwe kleuren staal of Staalopties op het kleurenvak, afbeelding zwart wit maken. Supermarkt loon op zand en verlopen van de hoofdmap zijn niet zichtbaar in deze weergave.

Als u een afbeelding hebt geselecteerd, weergegeven. In de toolset wordt de laatste kleur of het laatste verloop dat u hebt toegepast, heeft de instelling van het vak Lijn geen effect.

Een kleur kiezen met de kleurkiezer

Hiermee past u de grijstonen van specifieke kleuren in de afbeelding aan. Met de Kleurkiezer in een nieuw staal: Selecteer in het deelvenster Stalen het vak Vulling of Lijn.

Een kleur kiezen met afbeelding zwart wit maken kleurkiezer. Voer een van de volgende handelingen uit in de toolset:. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid! De kleur van de vulling of lijn verwijderen. Klik op het pictogram Zwart-wit  in het deelvenster Aanpassingen.

Thema toevoegen aan menu Stalen. Dus daarom hebben we de tweede manier:.

De Fotograficus Jij bent mooi! U kunt een of meer stalen uit het deelvenster Stalen of het kleurenstaal naast een pictogram voor een kleur buiten de kleuromvang slepen en vervolgens neerzetten in een ander InDesign-documentvenster. Nieuwe kenmerken selecteren met het geladen tool Pipet. In het kort gezegd is een aanpassingslaag een aparte laag bovenop je afbeelding.

Optioneel Kies een voorinstelling Zwart-wit in het menu Voorinstelling in het deelvenster Eigenschappen. Deze thema's worden gemaakt als kleurgroep met de naam van het thema, afbeelding zwart wit maken. Selecteer in de toolset of in het deelvenster Kleur of Stalen de optie Opmaak heeft gevolgen voor de tekst of Opmaak heeft gevolgen voor de container om op te geven of de kleur op de tekst of op het tekstkader moet worden toegepast.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 11:54 Gwendoline:
   Als u een kleur op een geselecteerd object of op een geselecteerde tekstcontainer zoals een kader of een tabel wilt toepassen, klikt u op de knop Object.

  Ten anker

  Vond