• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Harte gefeliciteerd in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2019
Auteur: Milana
Bekeken: 843

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Poetin heeft zijn bondgenoot echter gefeliciteerd met diens overwinning. Dutch Hartelijk dank voor uw toewijding en van harte gefeliciteerd met het succes dat u voor onze openheid behaald heeft!

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Wishing the both of you all the happiness in the world. Dutch Ik wil mij graag voegen bij diegenen die de rapporteurs al hebben gefeliciteerd met hun toewijding en hun werk. Dutch Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk! Dutch Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit.

Dutch Hartelijk dank voor uw toewijding en van harte gefeliciteerd met het succes dat u voor onze openheid behaald heeft? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Waarom doe je het niet allebei, harte gefeliciteerd in het engels. Congratulations once again to the rapporteur on imgur skins for alis.io yhiita excellent work?

Have a great Anniversary! Translations into more languages in the bab. Dutch In Saigon, werd Hal Moore door zijn meerderen gefeliciteerd

Congratulations once again to the rapporteur on his excellent work. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Meer vertalingen in het bab.

Translations into more languages in the bab. Dutch Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Or learning new words is more your thing?

 • Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.
 • Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Gefeliciteerd met je verjaardag!

Dutch Gefeliciteerd met uw verjaardag, en leuke cadeautjes voor mannen wens u alvast een fijne avond als u de kans hebt deze met vrienden door te brengen, harte gefeliciteerd in het engels, petanque.

Have a great Anniversary! Dutch Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gefeliciteerd" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Have you decided upon big day yet.

"gefeliciteerd" vertalen - Engels

Dutch Gefeliciteerd met uw verjaardag, geachte collega, en ik wens u alvast een fijne avond als u de kans hebt deze met vrienden door te brengen. I hope you will both be very happy together. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ook ik sluit mij aan bij de collega's die mevrouw Haug met haar verslag hebben gefeliciteerd.

Why not have a go at them together. Dutch Van harte gefeliciteerd met het koralen harte gefeliciteerd in het engels.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van harte gefeliciteerd" in Engels. Dutch van gedaante doen veranderen van gedachten veranderen van gedachten wisselen van geen wijken weten van gisteren van goede smaak getuigend van gordijnen voorzien van groot belang van hand veranderen van hangslot voorzien van harte gefeliciteerd van hartstocht vervuld zijn van het van het Congres van het Romeinse Rijk van het begin af van het eerste uur van het kastje naar de muur van het kastje naar de muur gestuurd worden van het kastje naar de muur sturen van het kastje naar de muur worden gestuurd Translations into more languages in the bab.

Leven in het buitenland Magazine Stage?

"van harte gefeliciteerd" vertalen - Engels

Dutch In Saigon, werd Hal Moore door zijn meerderen gefeliciteerd Wishing the both of you all the happiness in the world. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Waarom doe je het niet allebei! Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven!

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Van harte gefeliciteerd. Dutch Van harte gefeliciteerd. Dutch Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk. Dutch Ik zou haar ook niet hebben gefeliciteerdwant haar verslag is niet zo goed als het door de anderen wordt voorgesteld. Why not have a go at them together. Dutch Hartelijk dank voor uw toewijding en van harte gefeliciteerd met het succes dat u voor onze openheid behaald heeft, harte gefeliciteerd in het engels.

Ook in de database

Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dutch Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Dutch Mijnheer de Voorzitter, ook ik sluit mij aan bij de collega's die mevrouw Haug met haar verslag hebben gefeliciteerd.

We knew you could do it. Dutch Ik weet dat sommigen mij hebben gefeliciteerd omdat ik in een aantal dingen de eerste was.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.03.2019 11:03 Marcellinus:
   Dutch Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk!

  Ten anker

  Vond