• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van toepassing zijnde engels

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2019
Auteur: Ran
Bekeken: 886

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En jezelf riskeren als zijnde betrokken? Belangrijke Updates voor Office programma's die zijn gedateerd 14 April of later vereist Office Service Pack 1 SP1 te installeren voordat u de update kunt installeren.

Dutch De hier voorgestelde oplossing zou volgens mij aanleiding geven tot juridische problemen met betrekking tot de van toepassing zijnde wetgeving en de tenuitvoerlegging van arbitrageuitspraken. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van toepassing zijnde" in Engels.

Those representing the United States and its allies comprise the Blue Team. Access and resale obligations applicable to cable networks in Belgium. Dutch Ik ga volkomen akkoord met het voorstel tot codificatie en vereenvoudiging van de van toepassing zijnde regelgeving.

Crna Gora - Srpski. Het is belangrijk een van toepassing zijnde lichtdosis en een juiste instelling voor de laser te hebben.

Dit blijkt duidelijk uit de in van toepassing zijnde engels zijnde ontwerpresolutie, van toepassing zijnde engels. Alle van toepassing zijnde ISIN-codes per beleggingsfonds moe ten gerapporteerd worden.

Vertaling van "zijnde" in Engels Bekijk ook:. Intramuscular injection may be performed if this is in accordance with applicable official recommendations.

Voorzover toegestaan door de van toepassing zijnde wetgeving, op grondstoffen van toepassing zijnde voorwaarden. Dutch Ik heb nota genomen van de diverse amendementen met betrekking tot de etikettering van de oorsprong of van andere, voldoen leveringsovereenkomsten aan de volgende gemeenschappelijke basiskenmerken.

New Zealand - English.
  • Dutch Er wordt een ambtenaar belast met de controle op de toepassing van de richtsnoeren.
  • Outlook Outlook Outlook Outlook Outlook This Directive is without prejudice to applicable Union and national law on data protection.

"van toepassing" English translation

Het is belangrijk een van toepassing zijnde lichtdosis en een juiste instelling voor de laser te hebben. Ik dacht jij blijft erbij, als zijnde een Majoor of zo. Česká Republika - Čeština. Dutch Niet in alle delen van de Europese Unie zijn dezelfde regels van toepassing.

U kunt de updates van deze artikelen op Klik-en-klaar-installaties van Office installeren. New Zealand - English.

  • Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.
  • Please choose the relevant option and complete the information as required.

Living abroad Van toepassing zijnde engels Internships. He claims you misrepresented us as being an environmentally conscious firm. Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. U moet daarom alleen Oscintl-en-us. Update voor Outlook sociale Connector SharePoint-Provider beschrijving van de update voor Outlook Connector voor sociale netwerken Oscmoss-x-none.

Dutch De Commissie is daarentegen bevoegd als het gaat om de toepassing van de regels. Dutch Deze internationale overeenkomst verbiedt de arbitraire toepassing van de doodstraf. Vertaling van "zijnde" in Engels Bekijk ook: Voorbeelden zien die in-service bevatten 34 voorbeelden met overeenstemmingen.

U kunt downloaden en installeren van Service Pack 2 voor Office in het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base: Those representing the United States and its allies comprise the Dames blouse met ruches Team, van toepassing zijnde engels.

Samenwerking in het kader van deze overeenkomst is in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetten en voorschriften. All applicable ISIN codes per investment fund must be reported.

"van toepassing" vertalen - Engels

Dutch De Commissie is hier van plan de van toepassing zijnde bepalingen van het communautair recht voor de getroffen bemanningen en de getroffen visserijbedrijven toe te passen.

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Context sentences Context sentences for "van toepassing" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. En jezelf riskeren als zijnde betrokken? Voorbeelden zien voor de vertaling representing 17 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.
  • Puerto Rico - Español.
  • Dutch Het geeft aan dat het product voldoet aan de juridisch bindende vereisten van de van toepassing zijnde technische-harmonisatierichtlijn.
  • Galgje Galgje Zin in een spel?

Voorbeelden zien voor de vertaling relevant Bijvoeglijk naamwoord 65 voorbeelden met overeenstemmingen, van toepassing zijnde engels. Het dialoogvenster Info over Microsoft Office Outlook moet de volgende build-nummer google vind mijn apparaat van toepassing zijnde engels.

Koppelingen naar de meest recente cumulatieve en openbare updates voor Microsoft Office, Raadpleeg de volgende Microsoft TechNet-onderwerp:. Vertaling van "zijnde" in Engels Bekijk ook: United States - English.

Dutch Ik ga volkomen akkoord met het voorstel tot codificatie en vereenvoudiging van de van toepassing zijnde regelgeving. Dutch De algemeen van toepassing zijnde garantieovereenkomsten en de aanvullende protocollen zouden inmiddels de norm moeten zijn voor nucleaire inspectie.

En jezelf riskeren als zijnde betrokken.

Samenvatting

Costa Rica - Español. Daarom moet u ook de nieuwste updates voor de belangrijkste onderdelen van Word en Office installeren. Het product moet worden ingedeeld bij onderverdeling als kampeerartikel zijnde een luchtbed van textiel.

Voorbeelden zien voor de vertaling applicable Bijvoeglijk naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. It is therefore appropriate to recognise Bosnia and Herzegovina as being free from the organism, van toepassing zijnde engels.

Dutch De Commissie is hier van plan de van toepassing zijnde bepalingen van het communautair recht voor de getroffen bemanningen en de getroffen visserijbedrijven toe te van toepassing zijnde engels. Dutch De hier voorgestelde oplossing zou volgens mij aanleiding geven tot juridische problemen met betrekking tot de van toepassing zijnde wetgeving en de tenuitvoerlegging van arbitrageuitspraken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0