• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chinees restaurant ni hao zuidlaren

Gegevens
Gemaakt door: 26.02.2019
Auteur: Wael
Bekeken: 127

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verlepte sla waarover een flesje chilisaus was leeg geschud, met vlees dat ossehaas werd genoemd. We komen hier met regelmaat, maar de kaart is altijd hetzelfde, Erg jammer. Zeer vriendelijk onthaal wij hadden gekozen voor het verrassings menu.

Een lange wand met schitterend porselein vonden wij ook schitterend. Zelfs tijd voor een Overal werd uitleg bij gegeven waar het vandaan kwam. Misschien omdat wij laat waren en de enige klanten? Het is een heerlijke avond genieten geworden en we komen hier zeker terug. Mooi restaurant, vriendelijk ontvangst van de dames! Het restaurant heeft een unieke uitstraling.

Lees ook onze privacyverklaring, chinees restaurant ni hao zuidlaren. Prima voor een dagje niet koken. Heerlijk eten in een echt Chinees Interieur. Wij kennen het restaurant van horen zeggen.

Hotels in de buurt. Maar de voorgeschotelde waren leken mij een beetje prefab. Het eten was v.

Wij hebben gekozen voor het menu Panorama en lieten ons verrassen. Onze kennissen hadden verteld over dit restaurant. Lees ook onze privacyverklaring.
 • Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
 • Serveert deze gelegenheid¬† desserts?

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Had toch wel wat meer verwacht van Chinees-Indisch restaurant, ontzettend slecht. Het was er een erg mooi restaurant.

Het eten was uitstekend en de ambiance geweldig. Geven ze je vervolgens gewoon fu yong hai mee. Een paar keer per jaar komen wij hier om samen lekker lang te tafelen en te genieten van een verrassingsmenu.

 • De bediening is er atijd netjes gekleed en ze zijn er altijd aardig. Uitstekende service en mooie ambiance met Chinese kunst en decoraties.
 • Voor vega eters weinig keus, ondanks de chinese.

Wel jammer dat ze niet met hun tijd mee zijn gegaan. ChineesThais, tapas en beperkte 'gewone kaart (dezelfde eigenaars als Cooks heb ik gehoord). Serveert deze gelegenheid  desserts, chinees restaurant ni hao zuidlaren. Bij toeval hier terechtgekomen. Omdat alle caf's dicht gingen om zich voor te bereiden op een drukke dag kwamen we terecht bij dit adres. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Menu Ayuthaya

Vooral de kip Singapore, 1 van de hoofdgerechten, was tongstrelend. Bij binnenkomst werden wij al zeer welkom geheten door de gastvrouw op een zeer vriendelijke en open manier.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Ik at er met 2 mensen. Elke keer weer genieten. En het eten is er heerlijk en voldoende. Bij toeval hier terechtgekomen. Het eten zat onder het vet en was soms zelfs verbrand.

Chinees, Thais, Vis en zeevruchten. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Bekijk wat reizigers erover zeggen: Het was zeer onplezant eten in de Ni Hao Panorama te Zuidlaren. Lees ook onze privacyverklaring.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Ni Hao Panorama. Maar de voorgeschotelde waren leken mij een beetje prefab. Binnen is het een fantastisch geheel, een gehele wand met prachtige uitbeeldingen. Difficult to find this in Europe. Het is altijd hetzelfde, chinees restaurant ni hao zuidlaren, jammer genoeg.

Lees ook onze privacyverklaring. Bij toeval hier terechtgekomen.

Hoe was je ervaring?

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Een verrassingsmenu genomen op aanraden van vrienden en gevraagd om authentieke gerechten. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

En toen kwam het hoofdgerecht nog 'Ik had verwacht dat wij al klaar waren met de eerste 4 gangen" en ook dit was geweldig. Lekker gegeten in het ruime restaurant! Een lange wand met schitterend porselein vonden wij ook schitterend!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.02.2019 23:32 Zander:
   Overal werd uitleg bij gegeven waar het vandaan kwam. Afhaalservice is van bijzondere slechte kwaliteit.

  Ten anker

  Vond