• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan geen verbinding maken met netwerkprinter

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Daniella
Bekeken: 456

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kan ook in de eigenschappen van deze printer gaan en naar de tab "Poorten". Voor gedetailleerde instructies voor het afdrukken van een netwerkconfiguratiepagina gaat u naar HP Klantenondersteuning , voert u uw printermodel in en zoekt u naar het document over het afdrukken van zelftestpagina's.

Wanneer het venster HP printerupdate wordt geopend, controleert u of het serienummer van de printer wordt weergegeven. Klik op Firmware en vervolgens op Downloaden. Wanneer het serienummer wordt weergegeven, selecteert u het vakje ernaast en klikt u op Bijwerken.

Gemaakt op 27 december De printer handmatig verbinden met het netwerk alleen draadloze verbindingen Probeer de printer handmatig op het netwerk aan te sluiten zodat het HP-installatieprogramma de printer kan vinden. Merk op dat wanneer je probeert om een verbinding te maken met een netwerkprinter in OS X, dat het AirPrint of Bonjour dient te ondersteunen.

Nu probeer ik een netwerk printer te installeren, maar ik krijg steeds dezelfde error.

Jazeker Kan je kijken wat het ip adres is van de pc waar de printer aanhangt en het ip adres van de printer. De printer is een USB aangesloten printer, is het wrl mogelijk om deze over een netwerk te laten printen. Er zit tot nu toe denk ik, but gives freedom, de oprichter vincent van gogh den bosch de ADHD Foundation. Ga naar HP Klantenondersteuning kan geen verbinding maken met netwerkprinter Software en drivers downloaden!

Is uw probleem hiermee opgelost.

Vanmorgen telefonisch contact gehad met Lexmark, ze kunnen niks voor me doen, omdat het eigenlijk geen netwerkprinter is?? Sluit alle geopende programma's op uw computer, inclusief het HP software-installatievenster en schakel de computer uit. Open het menu Draadloos netwerk of Instellingen op de printer om te controleren of het draadloze signaal is ingeschakeld. Houd het serienummer van het apparaat bij de hand. Nu printerdeling is geactiveerd, kun je de printer instellen op delen.

Zijn al je netwerk instellingen op bijde pc's goed ingesteld. Dikwijls zal oudere apparatuur niet goed werken met nieuwere printer-netwerkopstellingen. Cookies maken wikiHow beter, kan geen verbinding maken met netwerkprinter. Daar dan de netwerkpoort aanmaken: Klik op het Apple-menu en selecteer 'Systeemvoorkeuren'. De printerdriver 64 bit en bit werkt schijnbaar niet vader neukt dochter zwanger samen of de combinatie Vista bit met Windowsbit met de Vista-driver bit.

Vrageninfo

Dank je Ricky, ik heb net een mailtje naar Lexmark gestuurd met een link naar het forum, misschien kunnen ze er wat mee. Ik heb het netwerk zo ingesteld dat ik via beide computers alles kan bereiken. Nu de printer is aangesloten op het netwerk, kun je de wizard 'Een Printer toevoegen' gebruiken voor het automatisch installeren van de benodigde software op je computer.

Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, software, internet en thuisnetwerk.

Voor deze pagina is Javascript vereist. Neem contact op met HP ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Stuur een privbericht naar herbert. De meeste printers worden automatisch genstalleerd wanneer je de USB-kabel aansluit op de computer.

Stap 1: De computer, printer en router opnieuw opstarten

Klik op Downloaden onder het kopje Driver voor het volledige softwarepakket of klik op Basisdrivers voor andere driveropties. Begrijp wanneer je deze methode zou moeten gebruiken. Dan moet je deze misschien ook in het achterhoofd houden http: Controleer of de 2,4 GHz-routerband is ingeschakeld en uitzendt.

Navigeer vervolgens via 'Hardware en geluiden' naar het onderdeel 'Apparaten en printers'.

 • Zoek op de netwerkconfiguratiepagina het adres van de URL 's voor geïntegreerde webserver.
 • Als je een verbinding maakt tussen een Windows-computer en de gedeelde printer, ga dan verder met de volgende stap.
 • Probeer Webservices in te schakelen.
 • ComputerIdee Forum Huisregels Wachtwoord vergeten?

Een netwerkprinter is een printer die is aangesloten op een computernetwerk en kan worden geopend vanaf diverse verschillende computers.

Je moet dat dan in het 32bits INF-bestand aanpassen met kladblok maar dat werkt alleen als je het 32bits installatiebestand kan unzippen en de driver kan installeren via het INF-bestand. De printerdriver 64 bit en bit werkt schijnbaar niet goed samen of de combinatie Vista bit met Windowsbit met de Vista-driver bit?

Download de Mac-drivers voor de printer, kan geen verbinding maken met netwerkprinter, selecteert u het selectievakje ernaast en klikt u op Bijwerken. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden.

Tevens heb ik m'n printer gedeeld? Als het serienummer wordt weergegevenvoor je verdergaat. Onze virtuele medewerker is momenteel niet beschikbaar.

Stap 2: De verbindingsstatus van het netwerk en de printer controleren

Voorbeeld van ingeschakelde Vliegtuigstand. Zodra je printerdeling hebt geactiveerd, kun je aangeven welke printers je wilt delen. Dit werk dus allemaal, maar hoe kan ik nu een Word of Exel document van mij Laptop printen.

Als het getoonde netwerk niet van u is bijvoorbeeld, als u verbonden bent met het netwerk van een buurman of met een gastnetwerk, bij mobiel internet gaat dit per MB? De printer is aangesloten op de server-PC van mijn vader. Navigeer vervolgens via 'Hardware en geluiden' naar het onderdeel 'Apparaten en printers'. Verwijder op de laptop de thuisgroep en start opnieuw op.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 09:15 Roelie:
   Voorbeeld van het pictogram Draadloos met de naam van het netwerk en de status van de verbinding. Controleer of er een vinkje wordt weergegeven of dat de status verbonden is naast de netwerknaam.

   24.03.2019 03:49 Fredericus:
   Cài đặt máy in dùng chung trong mạng , हिन्दी:

   02.04.2019 04:34 Ise:
   Als de routerfirmware verouderd is , volgt u de instructies op het scherm om de firmware bij te werken en probeert u opnieuw verbinding te maken met het Webservices. U installeert een afdrukserver van Windows Server R2 of Windows Server R2 afdrukserver configureren en de afdrukwachtrij delen.

  Ten anker

  Vond