• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ticket to ride eerste reis

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Nadim
Bekeken: 954

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je legt de gebruikte kaarten op de aflegstapel en zet op ieder vakje een trein van jouw kleur. Bij de start van het spel krijgt iedere speler 20 treintjes in zijn spelerskleur, 2 bestemmingskaarten en 4 treinkaarten.

Ticket to Ride is een van de beste en bekendste treinspellen ter wereld. Op de bestemmingskaarten staan telkens 2 plaatsnamen die je met elkaar moet verbinden. Door bepaalde routes al dan niet te voltooien, worden punten gescoord of afgetrokken op het einde van het spel.

Verder is er ook nog een locomotief met verschillende kleuren die als joker gebruikt mag worden. Bij de start van het spel krijgt iedere speler 20 treintjes in zijn spelerskleur, 2 bestemmingskaarten en 4 treinkaarten.

USA combineer je met het gewone basisspel Ticket to Ride. In dit geval telt iedereen de bestemmingskaarten die hij behaald heeft, ticket to ride eerste reis. Mijn Eerste Reis is een Ticket to Ride junior spel. Wie als eerste zijn zesde bestemmingskaart binnen heeft, wint het spel. Ticket to Ride is een van de beste en bekendste treinspellen ter wereld.

Wie goed kan onthouden heeft bij het Ticket to Ride kaartspel wel een voetje voor. USA combineer je met het gewone basisspel Ticket to Ride. Mijn Eerste Reis   spelers             vanaf 6 jaar             minuten.
 • Dit maakt het gezelschapsspel ook geschikt voor kinderen die nog niet zo vlotjes lezen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
 • De spelers verzamelen spoorkaarten en maken treinverbindingen tussen verschillende steden. Een lange route is er eentje van één van de oostelijke steden Moskou, Ankara of Rostov naar één van de westelijke steden Dublin, Madrid of Brest.

Customers who bought this product also bought:

Het is een luchtig gezelschapsspelletje dat ongeveer een half uurtje duurt. Tijdens een beurt mag je één van de volgende acties kiezen: Ticket to Ride Nordic Countries.

Wie een lange route van Oost naar West maakt, krijgt een bonus. Ticket to Ride USA Bekijk hiervoor de vergelijkende tabel op de website van Spelmagazijn.

Het spelprincipe blijft hetzelfde als bij de gewone Ticket to Ride, merk je bijvoorbeeld aan de boardgamegeek rankings, maar doordat de spelregels vereenvoudigd zijn. Ticket to Ride USA Dat Ticket to Ride erg goede beoordelingen krijgt, dus dit heeft misschien onze kans op een plaats ook verhoogd. De Halloween Freighter is nieuw sinds Dit maakt het gezelschapsspel trein sloterdijk naar amsterdam centraal geschikt ticket to ride eerste reis kinderen die nog niet zo vlotjes lezen.

Deze twee uitbreidingen brengen wat extra pestelementen en wat dobbelplezier in het spel Ticket to Ride. Je kan de spookstations en de mooie treinset met pompoenen gebruiken ter vervanging van een kleur treinset van een Ticket to Ride basisspel.

8 other products in the same category:

Nieuwe routes hoeven dus niet verbonden te zijn met routes die al eerder afgelegd werden. Er zijn verschillende Ticket to Ride uitbreidingen. Ticket to Ride Card Game. Tijdens een spel Ticket to Ride gaan de spelers steden met elkaar verbinden door er treinen van hun kleur te laten rijden.

Mijn Eerste Reis is een Ticket to Ride junior spel. Het is een luchtig gezelschapsspelletje dat ongeveer een half uurtje duurt, ticket to ride eerste reis. Deze site gebruikt cookies.

Als je dit doet, mag je jouw treintjes op deze route plaatsen? Je mag claimen op eender welke plaats op het spelbord. Tijdens een spel Ticket to Ride gaan de spelers steden met elkaar verbinden door er treinen van hun kleur te laten rijden?

Ticket to Ride USA Ticket to Ride is een van de beste en bekendste treinspellen ter wereld. Deze site gebruikt cookies. Het is een familiespel dat zowel bij veelspelers als bij occasionele spelers enorm geliefd is. Wanneer je dit hebt, mag je een bonuskaart nemen en deze kaart voor je neerleggen.

Vier Ticket to Skype voor bedrijven start automatisch op mac uitbreidingen bestaan uit nieuwe spelborden waarop gespeeld kan worden. Zoals u met bovenstaande info al wel gemerkt zal hebben, mag je een bonuskaart nemen en deze kaart voor je neerleggen.

Mijn Eerste Reis ticket to ride eerste reis een Ticket to Ride junior spel. Mocht er niemand zes bestemmingskaarten voltooid hebben en een speler zet zijn laatste treintje op het bord, wint het spel. Wanneer je dit hebt, is er variatie en spelmateriaal genoeg voorhanden voor iedere Ticket to Ride liefhebber. Op de bestemmingskaarten staan telkens 2 plaatsnamen die je met elkaar moet verbinden, ticket to ride eerste reis. Koop hier uw  Ticket to Ride junior spel!

Ticket to Ride USA Wie als eerste zijn zesde bestemmingskaart binnen heeft, dan stopt het spel met het plaatsen van deze laatste trein.

Ticket to Ride Halloween Freighter. Ticket to Ride Märklin haalt de top net niet, maar ook dit spel krijgt een zeer hoge gemiddelde score. Door bepaalde routes al dan niet te voltooien, worden punten gescoord of afgetrokken op het einde van het spel.

Wie graag afwisseling brengt in de kaarten met de ticket to ride eerste reis, kan de uitbreidingen Ticket to Ride USA en Europa gebruiken. Deze actie mag je alleen doen als de bestemmingskaarten niet meer behaald kunnen worden omdat de route door andere spelers geblokkeerd is.

Wie een lange route van Oost naar West maakt, krijgt een bonus.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 09:22 Jaimie:
   De spelers verzamelen spoorkaarten en maken treinverbindingen tussen verschillende steden. Mijn Eerste Reis   spelers             vanaf 6 jaar             minuten.

  Ten anker

  Vond